samen bevallen

cursus van 4 of 7 avonden

Door wie

Willeke Klerks

Voor wie

zwangeren en hun partner

Wanneer

De cursussen Samen Bevallen starten zeer regelmatig. Voor meer informatie kun je terecht op aanmeldenhaarlem@samenbevallen.nl

Wat

In z’n algemeenheid is Samen Bevallen een praktische en informatieve cursus. Een no-nonsense cursus die jullie beiden goed voorbereid op de geboorte van jullie kindje. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid stil gestaan bij wat jullie er zelf aan kunnen doen om de bevalling zo voorspoedig mogelijk en met zo min mogelijk pijnbeleving te laten verlopen. Partners kunnen hierin veel betekenen, dus daar is veel aandacht voor. Partners komen bij Samen Bevallen alle lessen mee.

De cursus is er in twee varianten:

  • Een complete cursus van 7 avonden voor de bevalling en een terugkombijeenkomst met de baby’s na de bevalling. Dit is een zeer volledige cursus, waarin de zwangerschap, bevalling, (borst)voeding en kraamtijd aan de orde komt.
  • Een verkorte cursus van 4 avonden voor de bevalling. De focus ligt bij deze cursus op de bevalling en gaat minder in op de zwangerschap en kraamtijd dan bij de complete cursus.

Kosten

€ 225,- voor de complete cursus
€ 170,- voor de verkorte cursus.
Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden de kosten van een cursus Samen Bevallen.

Aanmelden of meer informatie?