mindfulness

online cursus van 4 zaterdagochtenden

Door wie

Nathalie Roozen, gecertificeerd mindfulness-trainer VVM
Ik heb ruime ervaring in het geven van mindfulness trainingen aan zwangeren (sinds 2012 verzorg ik trainingen in Verloskundig Onderzoekscentrum de Schoot).

Voor wie

zwangeren, deelname mogelijk vanaf een zwangerschapsduur van 15 weken

Wanneer

4 zaterdagochtenden online cursus van 10.00-12.00 uur. Eerstvolgende startdatum 13 maart 2021

Wat

Wil je een cursus volgen waar je tijdens je zwangerschap en bevalling, maar ook daarna nog profijt van hebt?

Dan is de 4-weekse online cursus ‘Mindful zwanger en bevallen’ wellicht iets voor jou!
Een cursus waarin je leert bewust aandacht te besteden aan de mooie en waardevolle dingen in het leven, zoals jouw zwangerschap nu.
Een cursus waar in je leert anders om te gaan met stressvolle situaties en onprettige omstandigheden, zoals pijn bij de bevalling. Je kunt vol vertrouwen en met een positieve mindset de bijzondere gebeurtenis van de geboorte van jouw kind ervaren.
En.. een cursus waarin je vast wordt voorbereid op het ouderschap. Met de vaardigheden die je aanleert begin je voorbereid aan de mooie en bijzondere levensfase van het moederschap en kun je anders omgaan met eventuele stress en onzekerheden waar iedere ouder van tijd tot tijd mee te maken krijgt.
Tijdens de bijeenkomsten leer je oefeningen die het bewustzijn in het dagelijks leven vergroten, oefeningen die je handvatten geven om om te gaan met pijn en eventuele onzekerheid tijdens de bevalling. Daarnaast komt alle belangrijke inhoudelijke informatie over de bevalling aan bod en is er voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Dit alles in een fijne, veilige en positieve leer- en oefenomgeving.

Kortom: een cursus voor tijdens de zwangerschap, ter voorbereiding op de bevalling en op het ouderschap…

Kosten

150 euro
inclusief een werkboek en geluidsbestanden

Aanmelden of meer informatie?

Nathalie Roozen info@mindfulway.nl
06 21 6767 23