bevalwijzer

cursus in 1 dag

Door wie

Sophie Bouwes, verloskundige en sinds voorjaar 2020 trainer

Voor wie

Zwangeren met hun (geboorte)partner die in 1 dag klaar gestoomd willen worden voor de bevalling. We adviseren de cursus te volgen tussen de 30e en 38e zwangerschapsweek. Iedereen is welkom. Het maakt niet uit of je onder controle bent van een verloskundigenpraktijk of een ziekenhuis.

Wanneer

1 keer per maand op zaterdag- of zondagmiddag van 13.00-17.30 uur.

Wat

Bevalwijzer verzorgt zwangerschapscursussen voor zwangeren en hun (geboorte)partner, gegeven door een ervaren verloskundige. Kies een vorm die bij jou past: alles in één dag, online of privé aan huis.

Door reële fysieke, mentale en vooral praktische voorbereiding met
vertrouwen de bevalling tegemoet gaan, dat wil toch iedereen? Want ondanks dat een bevalling niet te voorspellen valt, zijn er een heleboel zaken die wel degelijk goed uitgelegd en voorbereid kunnen worden. Veel zwangeren hebben daar dan ook behoefte aan. Bovendien blijkt uit verschillende onderzoeken, dat als je goed geïnformeerd bent en realistische verwachtingen hebt over je bevalling, je minder verrassingen tegen komt en de kans groter is dat je met een goed gevoel terugkijkt op je bevalling.

Onze zwangerschapscursussen worden gegeven op een nuchtere manier met een gezonde dosis humor. De cursussen zijn niet alleen gericht op het fysieke, maar ook het mentale én praktische aspect. Vanuit onze expertise en talloze ervaringen bespreken we alles wat jij wilt en moet weten voor je bevalling.

Kosten

Cursus in 1 dag voor zwangere en (geboorte)partner: €139,-/stel incl. BTW.
Inclusief hand-out met alle na te lezen informatie, drankjes, koek en
lekkers.

Aanmelden of meer informatie?

Sophie Bouwes
sophie@bevalwijzer.nl
www.bevalwijzer.nl